Devojčica (15) povređena je u nesreći koja se dogodila sinoć na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe na Voždovcu, kada ju je automobilom udarila Nina Kovačević, producentkinja na Televiziji Pink, a kako saznaje Nova.rs, osumnjičenoj za nesreću određeno je zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičena producentkinja Pinka Nina Kovačević , prema saznanju Nova.rs, će sutra biti saslušana u tužilaštvu povodom nesreće.

Nesreća se dogodila sinoć, oko 23 časa, kada je Kovačevićeva automobilom udarila devojčicu na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe na Voždovcu. Devojčica je zadobila teške povrede i prevezena je na VMA.

O nesreći javnost je najpre obavestila opoziciona političarka Marinika Tepić.

Prema informacijama Tepićeve, lekari se bore za život deteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na trežnjenju.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je da je zaposlena na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pešačkom prelazu devojčicu staru 15 godina i da je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi. Prema informacijama Tepićeve, lekari se bore za život deteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na trežnjenju.

„Pijana Nina Kovačević sa Pinka udarila je na pešačkom 15-ogodišnju devojčicu. Lekari se bore za život deteta. Nina je imala više od 1 promila alkohola u krvi“, napisala je Tepić na društvenoj mreži Iks i dodala:

„Kada je Srbija tugovala zbog žrtava masakara 2023. Nina je sa zgrade Pinka narodu pokazivala srednji prst, s obe ruke“, poručila je Tepić.

VIDEO: Snimak hapšenja i zaplene 50 kg marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare