Suđenje protiv Milana Isakova, Miloša Kneževića i Miloša V. zbog sumnje da su 28. septembra 2022. godine zloupotrebili svoj službeni položaj inspektora Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i pribavili korist, kao i jer su tukli dvojicu mladića, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu. Suđenje je odloženo jer se nije pojavio jedan od optuženih policajaca.

Isakov i Knežević su došlo, dok je Miloš V. izostao iz zdravstvenih razloga.

Podsetimo, optužnim predlogom Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije VJT u Beogradu svoj trojici okrivljenih se na teret stavljaju krivična dela krivična dela Zloupotreba službenog položaja, Zlostavljanje i mučenje, a Milošu V. i krivično delo teška telesna povreda, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Pročitajte još:

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da su Isakov, Miloš Kneževića i Miloš V. 28. septembra 2022. godine oko 23 časa po prethodnom dogovoru izmedju Milana I. i oštećenog B.H, odvezli službenim vozilom IV odeljenja UKP PU za Grad Beograd i sastali se sa oštećenima B.H. i M.M. na nekategorisanom putu koji vodi ka Višnjičkoj ulici, pa je B.H. predao Milanu Isakov tri nargile koje su od njega iznajmljivali.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar