Foto: Irfan Ličina/Vesna lalić/Nova.rs, Printscreen ucentar.rs

Od devojčice (15) koja je nastradala juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Novom Pazaru dok je prelazila pešački prelaz kada je na nju "golfom 6" naleteo maloletnik (17), zatim preko njenog tela prešao vozač kombija S. Ć. (58) pa pobegao, oprašta se ceo Novi Pazar uz potresne poruke.

Podsetimo, nesreća se dogodilo juče oko 6.45 sati u novopazarskom naselju Mur, kada je devojčica koja je krenula u školu, kako se sumnja, velikom brzinom udario maloletnik, a od siline udarca ona je odletela 10 metara. Naime, preko njenog tela točkovima je prešao kombi. Oba učesnika u nesreću su uhapšena i biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Vest da je devojčica izgubila život na ovako jeziv način potresla je sve, kako njenu porodicu, prijatelje i rođake, tako i građane Pazara koji su se od nje oprostili na društvenim mrežama.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

„Drago nedužno dete, lepi cvete, da te bog svevišnji primi u rajske odaje gde i pripadaš, i da ti olakša bol koju si pretrpela od nesavesnih vozača koji su prelazili točkovima preko tvog krhkog tela. Nažalost, nemo gledajući bez imalo ljudskosti u sebi“, stoji u jednom od komentara.

Jedan od korisnika je napisao i da je „ceo grad uz porodicu stradale devojčice u ovom teškom trenutku“.

Pročitajte još:

„Neka im dragi bog sačuva pamet. Svi smo potreseni“, piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

„Ptico dženetska nisi ti za žaljenje, ti ode jatu svome bez greha i polaganja računa, a Alah će pomoći tvojoj porodici da prevaziđu gubitak svoje mezimice.“

Podršku porodici poginule devojčice pružilo je nekoliko stotina ljudi koji su ujedno i razočarani u osumnjičene.

„Ovo je pretužno i kamen bi zaplakao. Devojčice mila, sada si na nekom lepšem mestu gde te ništa neće boleti, gde tvoja čista, nevina duša i pripada“, napisao je korisnik u komentarima ispod fotografije devojčice.

„Pupoljak ruže, ovo je velika tuga čak i do neba za roditeljsko srce. Treba pomoći ovim ljudima koji su na pravdi boga, u trenutku ostali bez svoje naslednice.“

Grad Novi Pazar povodom ove stravične nesreće proglasio je danas Dan žalosti.

BONUS VIDEO: Drama u Velikoj Hoči: Carinici došli da plene vino porodice Petrović, vlasnik vinarije pretio da će skočiti s krova kuće

Komentari

Svi komentari (0)