Foto: Facebook, Printscreen Tanjug/Nova/Video

Bane Jovanović (26) i Stevan Nikolić (20) uhapšeni su juče u Hrtkovcima, nadomak Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su u četvrtak uveče oko ponoći u Jarku ubili Dragišu J. (53). Rastko Jovanović, brat ubijenog čoveka i otac osumnjičenog Baneta J., navodi da se u njihovoj porodici dogodila tragedija.

Iako potrešen zbog zločina koji je njegov sin počinio, Rastko navodi da je njegov sin bio problematičan.

„Bane je počeo da se drogira. Otišao je od kuće i oženio se sa nekom tamo devojkom. Kod njenog oca je moj brat kosio i sređivao, a tako je bilo i tog dana. Moj sin i njegov drug su došli nadrogirani, pravili su problema pa je izbila svađa, a potom i tuča. Eskaliralo je ubistvom“, kaže potreseni čovek.

Foto: Facebook

Podsetimo, kako je za Nova.rs govorio jedan meštanin ovog sela, dvojica mladića su mučki tukli ubijenog Dragišu.

„Udarali su ga dok nije izdahnuo, bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo“, navodi naš sagovornik.

Kako dodaje, problem je nastao kada su se Bane i Stevan pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

„Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša žena B. J. U toj kući se zadesio i njegov stric, i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je B. J. sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli“, prepričava sagovornik našeg portala.

BONUS VIDEO: Za ubistvo muškarca u Jarku, uhapšena dvojica osumnjičenih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar