Bane J. (26) i Stevan N. (25) osumnjičeni su da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53), prema saznanjima Nova.rs uhapšeni su danas u Hrtkovcima.

Ova informacija potvrđena je za naš portal, a kako saznajemo, oni su uhapšeni u blizini jednog restorana u Hrtkovcima.

Podsetimo, Dragiša J. preminuo je od posledica prebijanja nakon što ga je sinovac B. J. sa drugom tukao do neprepoznatljivosti.

„Udarali su ga dok nije izdahnuo, bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo“, rekao je za naš portal meštanin sela u kome se dogodilo ubistvo.

Kako dodaje, problem je nastao kada su se Bane J. i Stevan N. pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

„Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša žena B. J. U toj kući se zadesio i njegov stric, i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli“, prepričava sagovornik našeg portala.

Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: Međunarodno hapšenje 16 osoba

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar