Foto: Nova.rs, Facebook

Antal Skendžić (35) iz Lukinog sela kod Zrenjanina, koji je učestvovao u prvom serijalu rijalitija "Veliki Brat", pre petnaest godina brutalno je ubio svoju majku Rozaliju (48) na kućnom pragu. Nekoliko godina kasnije, 2014. godine, javnost je ponovo bila zgrožena jer je Skendžić, koje je nešto ranije pušten iz zatvora, pretio smrću svojoj babi Rozaliji Greguš (85). Ekipa portala Nova.rs stupila je u kontakt sa ovom staricom koja navodi da se ne plaši unuka.

„Nisam ga videla od kada je izašao. Čula sam da je viđen na grobu moje ćerke, nakon izlaska iz zatvora, i da je doneo cveće. Kažu, satima je tamo sedeo. Ja njemu nikada neću oprostiti. On ima još dvojicu braće, jedan živi pored mene, a drugi u Novom Sadu. Otac im se obesio godinu dana pre ubistva moje ćerke na sred dvorišta. Ubio mi je ćerku koja je bila dosta vezana za njega jer je najmlađi“, kaže neutešna Rozalija za naš portal.

Te 2007. godine, tada dvadesetogodišnji Antal ubio je svoju majku, četrdesetosmogodišnju Rozaliju Greguš-Skendžić u porodičnoj kući. Nesrećna žena usmrćena je ubodom noža u srce. Ubistvu je prethodila zabava koju su pokojna Rozalija i njen sin priredili za prijatelje i komšije. Tragični događaj je u pet sati ujutro prijavio sam sin ubijene.

„Uleteo je u dvorište i vrištao. Otišli smo u njegovu kuću i tamo sam zatekla stravičan prizor. Rozalija je ležala mrtva, a na grudima joj je bila mrlja krvi. Odmah sam pozvala policiju“, rekla je svojevremeno komšinica ove porodice.

Takođe, komšije su tada ispričale da se Antal čudno ponašao i da sumnjaju da je bio u nekoj sekti.

„Imao je neobičan pogled, kao da gleda kroz čoveka. Ponašao se kao da ima psihičke probleme. Daleko od toga da je pravio neke incidente, ali videlo se da nešto s njim nije u redu. Sumnjam da je Antal bio i u nekim sektama, jer se čudno ponašao. Često se žalio na majku“, rekao je novinarima meštanin u vreme izvršenja zločina.

Antal Skendžić Foto: Facebook

Nakon izlaska iz zatvora zbog ubistva majke, u kome je proveo sedam godina, Antal je otišao u kuću svoje bake, u Lukinom Selu, iako mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici. Zbog kršenja sudske zabrane, ponovo je lišen slobode, posle šest dana skrivanja, u okolini Beograda.

„Čekam zrenjaninsku policiju da me privedu za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno za nešto što nisam učinio. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni. Neću ubiti nikoga od njih, a majku sam ubio iz milosrđa. To nema veze sa njima. Jednu od tri kuće, malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se“, napisao je Skendžić uoči ponovnog hapšenja.

Antal Skendžić Foto: Facebook

Nakon mesec dana provedenih u pritvoru, Antal se ponovo nalazi na slobodi. Međutim, posle kraćeg vremena mediji opet bruje da je uhapšen jer je pretio svom dečku, transvestitu Danielu Pinteru, koji je nakon Antalovih pretnji pobegao u Nemačku.

„U zatvoru je bio 7 godina od ukupno presuđenih 10, jer je osuđen kao mlađe punoletno lice zbog ubistva majke. Posećivao sam ga u zatvoru i nadao se da će se promeniti kada bude izašao. Ostavio sam ga kada je pokušao da me fizički ugrozi, da me tuče, ja to ne tolerišem. Uznemiravao je moje roditelje telefonom, ali nije smeo da dođe kod nas zbog toga što bi bio prijavljen policiji i bio bi uhapšen da je došao i ovde. On je jako posesivan, misli da su svi njegovo vlasništvo. Bavili smo se prostitucijom“, naveo je svojevremeno Daniel Pinter.

Antal Skendžić Foto: Facebook

Njegov tadašnji partner ispričao je da ga je Antal podvodio klijentima.

„Njegova praksa je bila da me u Beogradu podvodi klijentima i da novac uzima za sebe. Ja sam 2015. u Beogradu prekršajno osuđena za odavanje prostituciji i registrovana sam prostitutka pod mojim imenom Daniel Pinter. Nisam bila jedina transica koju je podvodio klijentima. Bilo nas je oko 10. Redovno me je Antal zlostavljao, tukao, šibao užarenom koprivom po zadnjici. Takođe, voleo je da mu u seksualnim perverzijama neko pusti krv, pa sam morala da ga ujedam“, otkrila je Dženi za beogardske medije.

Pinter je tada naveo i da njegov bivši partner ima velike psihičke probleme.

„On ima halucinacije u glavi, govori kako je on reinkaracija Isusa Hrista. Njemu je potrebno ozbiljno lečenje. On je u zatvoru u Valjevu pretrpeo užasno nasilje, uključujući i silovanje od strane drugih zatvorenika, zbog toga što je počinio sraman zločin. Ubistvo majke je najveći mogući greh“, naveo je svojevremeno Pinter.

Antal je danas na slobodi, a uplašeni građani tvrde da je na društvenim mrežama upisan pod imenom „Maser“, te da nudi usluge erotskih masaža, za koje se pretpostavlja da je i ranije radio. Takođe, na društvenim mrežama često piše o njegovom kursu pod nazivom „Začarani san“, na kome se, kako navodi, proučava galaktička nauka, sinhronicitet, alat za samospoznaju, i još mnogo toga.

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar