Foto: Google maps, Printscreen Facebook

Vrščanin Marko Budimirović (35) ubio je juče svoju dvogodišnju ćerku, a zatim izvršio samoubistvo.

Tragedija se dogodila oko 14.20 časova u stanu koji je on iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. Njihova beživotna tela zatekla je Markova supruga, a devojčicina majka, Suzana. Ona i Marko su, kako saznajemo, bili u procesu razvoda braka.

„Marko i Suzana su predali zahtev za razvod, a devojčica je juče bila kod oca“, navodi izvor Novosti.

Pročitajte još:

Nesrećna žena je u stan došla pošto joj je Marko u toku dana slao više poruka i najavljivao šta će uraditi. Kada je stigla, zatekla je jeziv prizor.

Prema nezvaničnim informacijama, Marko je napunio kadu sa vodom i u njoj udavio svoje dete. Na vratu devojčice primećeni su tragovi davljenja. Nakon što je izvršio stravičan zločin, Marko se obesio. Ubrzo je po Suzaninom pozivu stigla i policija, kao i dežurni tužilac, koji su započeli uviđaj.

Jedan od komšija koji se zatekao ispred zgrade rekao je da su videli Markove roditelje.

„Video sam ih kako plaču, ne mogu da veruju šta se dogodilo. Marka nisam poznavao, ali sam iz stana u kojem je živeo često čuo buku, svađu, ali i kako tuče suprugu“, ispričao je komšija.

Markove kolege, sa kojima je radio u Gradskoj upravi u Vršcu, u odeljenju za javne nabavke, kažu da je bio veoma stručan, miran i povučen.

Sa druge strane, supruga, sa kojom je bio od 2014. godine ga je, navodno, prijavljivala za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar