Hapšenje, ubijena porodica Đokić, Djokić
Foto: MUP

Dvojica uhapšenih u Nišu, koje je osumnjičeni Goran Džonić (59) označio kao saizvršioce u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, su dva rođena brata iz okoline Niša. Reč o braći Milošević, koji su više puta dosad menjali imena, a navodno su dovođeni u vezu s dilovanjem narkotika.

MUP je juče saopštio da su uhapšeni K. M. (30) i A.M. (29), a reč je o braći Milošević, koja su odranije poznata policiji i imaju podebeli dosije. Oni su privedeni u velikoj akciji policije koja je sprovedena tokom jučerašnjeg dana, a zasad nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, koji je potresao srpsku javnost.

Pročitajte još:

Miloševići su od ranije poznati policiji, a prati ih glas da su dosad u više navrata menjali svoja imena – upravo zbog brojnih krivičnih dela koja su počinili.

Jedan od Miloševića hapšen je 2011. godine u velikoj akciji policiji, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi.

Navodno, njegov zadatak je bio da iz luka u Holandiji i Belgiji, uz saučesnika, prebaci drogu do Švedske gde je bilo krajnje odredište.

Podsetimo, najpre je uhapšen Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, a na njegovom imanju je pronađena i veća suma novca. Sa druge strane, u njegovom stanu u Aleksincu nađen je pištolj, za koji se pretpostavlja da je korišćen u pljački koja se završila masakrom porodice Đokić.

Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Inače, Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su u noći između 25. i 26. septembra, kada su se iz sela Moravac vraćali u Aleksinac.  Njihova tela i spaljen auto pronađeni su šest dana kasnije. Goran je bio vlasnik menjačnice, pa se pretpostavljalo da je motiv surove likvidacije koristoljublje. Takođe se znalo da sa sobom uvek ima veću sumu novca.

 

BONUS VIDEO: Privođenje supruge osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare