Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Goran Džonić, osumnjičeni za likvidaciju porodice Đokića, s kojom je bio u srodstvu, upravo je doveden u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Džonić se sumnjiči da je izvršio stravični zločin, odnosno likvidaciju Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije. Kako su mediji ranije preneli, on je u policiji priznao zločin.

Pretpostavljalo se da je motiv likvidacije tročlane porodice pljačka, jer se znalo da Goran, vlasnik menjačnice, uvek sa sobom nosi veću sumu novca. Posle skoro četiri nedelje, 21. oktobra, uhapšen je Džonić, penzioni vatrogasac iz Moravca.

Pročitajte još:

Policija je na njegovom imanju pronašla i deo novca, za koji se pretpostavlja da je pripadao ubijenim Đokićima. U Džonićevom stanu u Alesincu pronađen je i pištolj koji je poslat na veštačenje, kako bi bilo utvrđeno da li je to oružje korišćeno u likvidaciji.

Inače, intenzivnim i opsežnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, juče su uhapsili K. M. (30) i A.M. (29) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Podsetimo, nestanak porodice dogodio se 26. septembra kada su Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25) poslednji put viđeni na putu od sela Moravac do Aleksinca u kome su živeli. Oni su taj dan proveli kod Goranove majke u Moravcu, gde su ručali. Pošto se nisu javljali na mobilne telefone, rodbina je prijavila njihov nestanak policiji koja je krenula u potragu.

Posle šest dana potrage, oni su pronađeni mrtvi.

BONUS video: Potraga za Đokićima

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare