Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Bebisiterka Brajana i Ane Volš otkrila je jezive detalje policiji, koji su otkriveni na današnjem suđenju Brajanu Volšu, suprugu Ane Volš koji se danas pojavio na sudu zbog optužbi da ju je ubio i otarasio se njenog tela.

U danima nakon Aninog nestanka bebisiterka je čuvala troje dece Ane i Brajana Volš. Dadilja je rekla policiji da je Brajan zamenio sve tepihe u prizemlju u njihovoj kući, kao i kantu za smeće. Navela je i da je Brajan je takođe stavio bravu na vrata podruma.

Takođe, 1. januara, u danu kada je Ana ubijena, bebisiterka je došla da čuva troje dece jer je par Volš išao na branč, ali joj je Brajan potom rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington zbog posla.

Na početku suđenja je otkriveno da je Brajan sumnjao da ga je Ana varala, zbog čega je angažovao i privatnog detetktiva.

Kako je tužilac ispričao danas u sudnici, Brajan Volš je u decembru je posumnjao da ga Ana vara, zbog čega je “skrinšotovao” fotografije jednog njenog prijatelja. Potom je Brajanova majka unajmila privatnog detektiva tim povodom.

Tužilac je naveo i da su u automobilu Brajana Volša nađeni biološki tragovi koji pripadaju Ani Volš.

Volš je ranije danas policijskom „maricom“ sproveden do suda gde je, u pratnji čuvara, vezan lisicama, uveden u zgradu suda. Kako se može videti na snimcima bostonskih medija, Volš izgleda znatno drugačije nego prilikom ranijih pojavljivanja – skratio je kosu, znatno smršao…

Podsetimo, telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je razloženo u postrojenjima za uništavanje otpada. Tužilaštvo će slučaj dokazivati na osnovu tragova krvi na njenim stvarima, nađenim na deponiji.

***

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar