Miloš i Uroš Panić Foto: Instagram

"S.L. mi je na svom mužu pokazala šta treba da radim. Imale smo oko 10 klijenata dnevno", ispričala je u na saslušanju u tužilaštvu jedna od devojaka koju su, kako se sumnja podvodila braća Uroš i Miloš Panić, zajedno sa svojim saradnicima, saznaje "Blic".

Ova devojka je samo jedna u nizu osoba koje su osumnjičena braća Panić podvodila, a kao i sve ostale devojke ona je do detalja ispričala kako je ušla u „posao“ sa prostitucijom, ali i kako je izgledao „biznis“ bahatih tatinih sinova.

„Blic“ je imao uvid u optužnicu koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a potom na nadležnost uputilo Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Uros Panić i Vuk Stanković Foto: Screenshot/Instagram/vukeeeeee

Upoznala devojku na afterpartiju

Jedna od žrtava braće Panić ispričala je da pre 3 godine na jednom after partiju upoznala jednu devojku i da su razmenile brojeve telefona. Sa njom se nakon toga čula povremeno, a onda ju je ta devojka pitala da li je zainteresovana za posao.

„Može da se zaradi i do 200.000 dinara“

Rekla joj je da je u pitanju masaža celog tela i da je dobra zarada.

„Koliko se sećam ona mi je rekla da može mesečno da se zaradi i do 200.000 dinara. Njoj sam tada odgovorila da ću da razmislim, a nakon što sam prestala da radim, odnosno nakon što sam izgubila posao, ja sam odlučila da joj se javim. Nakon što sam se javila, ona mi je rekla da će me spojiti sa njenom poznanicom. Nas dve smo se onda čule i dogovorile da se nađemo u jednom stanu. Tamo sam otišla, a u stanu je tom prilikom S.L. sa mužem. Tada me je ona uputila šta treba da radim, kako izgleda ta masaža i na kraju ručna završnica. Tada mi je rečeno da ne smem ništa više od toga da radim, a ona je sve to pokazala na svom mužu“, ispričala je ona.

Kako je dalje opisala sve to se dešava negde u oktobru mesecu prošle godine, nekih 10 ak dana pre nego što je policija došla u taj stan.

Naplaćivali usluge 4.000 i 6.000 dinara

„Takođe, rečeno mi je da je sve to legalno i da će oni brinuti o meni. U stanu sam ja bila praktično sve vreme osim dva dana kada sam radila u jednom stanu u Zemunu. Tamo je sa mnom bila i neka devojka. Cena usluga u stanu u centru Beograda bila je 6.000 dinara, a u Zemunu 4.000 dinara. Ja nisam određivala kolika će biti cena, to su činili oni“, navela je ona.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Klijenti su dolazili tako što su pozivali na telefon.

„Ja se nikada nisam javljala na telefon, već sam samo zapisivala termine. Tu svesku je uzela policija. Ja sam ukupno radila 8-10 dana kada je u stan došla policija. Dnevno u proseku je bilo sigurno 10 klijenata“, navela je ona.

Potom je dodala da je dogovor bio da polovinu ona zadržavam za sebe, a drugu polovinu dajem njima.

„Oni su uglavnom uzimali tu polovinu, a to je bilo tako što su oni nekada dolazili do stana, nekada smo se nalazili u nekom od kafića, a nekada usput u gradu. Klijente koji su dolazili ja nisam birala niti sam određivala, niko mi nije rekao da neću moći da odbijem evenutualno nekog od njih“, ispričala je ova devojka u tužilaštvu.

Ona je detaljno opisala šta joj je trudna madam braće Panić pokazivala na svom suprugu kada su u pitanju masaže. Kako je kazala, S. L. se video trudnički stomak.

Kada je u pitanju „masaža telom o telo“ S. L. je devojci ispričala da to treba da uradi, ali se oštećena navodno nije sećala da li joj je i to pokazala.

Šta piše u optužnici protiv braće Panić

Osim braće Panić, optužnicom u koju je „Blic“ imao uvid, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Okrivljeni su optuženi zbog postojanja opravdane sumnje da su oktobra 2022. godine do 16. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru i sa podeljenim ulogama, navodili i podsticali tri ženske osobe na vršenje prostitucije. Detalje o tome kako su braća Panić napustila Srbiju pre nego što će uslediti hapšenje, pročitajte u našoj odvojenoj vesti.

Braća Panić su nakon hapšenja detaljno iznela svoju odbranu u kojoj su ispričali da imaju 120 automobila, a šta su sve ispričali pročitajte u odvojenoj vesti.

Bonus video: Braća Panić: Sedam dana pred izbore uhapšeni, a pušteni dva meseca posle

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare