Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Američki novinari su došli u posed policijskog izveštaja, prema kojem je nestala Ana Volš prijavila svog muža Brajana Volša kako joj je pretio da će je ubiti. Brajan Volš se nalazi u pritvoru od nedelje, a misterija nestale Beograđanke traje već 12 dana.

Ana Volš je, kako je su otkrili američki mediji, rekla da joj je Brajan preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje.

Prema ovom izveštaju, Ana Knip (njeno devojačko prezime) rekla je policiji DC Metroa da joj je Brajan „preko telefona pretio da će ubiti nju i njene prijatelje“.

Brajan Volš nije imenovan u izveštaju, ali izvori ovog novinara ukazuju da je osumnjičeni ipak on.

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnja krivičnim delom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom, Brajan Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, a njen nestanak je prijavljen 4. januara. Prema priči njenog supruga Brajana, ona je morala hitno da ode za Vašington zbog posl. Naknadno se ispostavilo da se nikada nije ukrcala na let, kao i da je on bio zakazan za 3. januar.

Brajan je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage u slučaju nestanka svoje supruge. On je u više navrata ispričao policiji priču o svom kretanju u nedelji nestanka Ane, a koju nadležni nisu mogli da potvrde. Takođe, on se nalazio u kućnom pritvoru zbog ranije učinjenog krivičnog dela, prodaja lažnih umetničkih dela.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar