Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs/Ilustracija

U dvorištu porodične kuće direktora kragujevačke srednje škole ‘‘Toza Dragović‘‘ pod još nerazjašnjenim okolnostima izgorela su dva automobila, piše portal Glas Šumadije. U požaru nije bilo povređenih, a još uvek se utvrđuje da li je požar podmetnut. Prema saznanjima tog portala, policija je u okviru istrage obavila razgovor i sa pojedinim profesorima iz škole.

Automobili u vlasništvu Ivice Miljkovića, direktora srednje škole ‘‘Toza Dragović‘‘ izgoreli su u noći između 21. i 22. decembra. U kragujevačkoj Policijskoj upravi potvrdili su da je ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, prema čijem nalogu su preduzete sve mere na rasvetljavanju okolnosti zbog kojih je izbio požar.

U okviru istrage ispitani su i pojedini profesori iz škole, a prema nezvaničnim saznanjima sumnja se da je požar podmetnu.

Pročitajte još:

Direktor škole Ivica Miljković, kao i ispitani profesori nisu želeli da daju izjave za medije, a Glas Šumadije saznaje da su u školi narušeni međuljudski odnosi.

Jedan od zaposlenih, ispričao je da je veče pre izbijanja požara, u školi ‘‘Toza Dragović‘‘‘ održan ‘‘dramatičan‘‘ sastanak.

Prema njegovim rečima oko 40 profesora nezadovoljno je odnosom direktora prema zaposlenima, navodeći da trpe mobing, a naročito pomoćne radnice. On je dodao i da su zaposleni o ponašanju direktora Ivice Miljkovića obavestili nadležnu Školsku upravu.

Iz Policijske uprave u interesu istrage ne mogu da otkrivaju više detalja, a direktor Miljković je kratko prokomentarisao da ‘‘ne može da tvrdi da li su automobili zapaljeni ili samozapaljeni‘‘.

BONUS VIDEO: Zapaljena vozila u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar