Vera Nikić Foto: Privatna arhiva

Vera Nikić (36), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći juče popodne, kada je, prema informacijama njene porodice, doživela srčani udar za volanom, samo nekoliko minuta pre kobnog trenutka razgovarala je telefonom sa bratom Milanom i suprugom Ivanom. Kako su nam ispričali, prvi je na lice mesta stigao njen brat koji ju je izvukao iz automobila.

„Imala je srčanih problema poslednjih godinu dana, tačnije sa jednim srčanim zaliskom. Taj problem ima cela porodica, a ona je bila najmlađa“, započinju priču Verin suprug Ivan i brat Milan, koji su nam prepričali šta se tačno događalo u utorak popodne.

Vera Nikić Foto: Privatna arhiva

„Otišla je po majku kod lekara, svratila u prodavnicu i apoteku. Kada je naišla na krivinu, pala je majci u krilo, a automobil je nastavio da se kreće i završio je u bašti. Nije poginula zbog saobraćajne nesreće, već je preminula od srca. To se desilo oko 17.00 časova, a tri minuta pre toga se čula sa nama“, prepričavaju nesrećni ljudi.

Kako su nam ispričali, o nesreći ih je obavestila šurnjaja, ne precizirajući šta se tačno dogodilo jer ni sama u tom trenutku nije znala sve okolnosti.

„Ja sam stigao na lice mesta i to pre Hitne pomoći koja se nalazi na samo dvesta metara od mesta na kom je sletela s puta, pa sam je izvukao iz auta“, priča Verin brat Milan.

Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Kako su nam rekli Veru će na večni počinak ispratiti sutra, a očekuju da telo stigne večeras.

Inače, Vera i njen suprug Ivan u braku su od 2008. godine. Prethodno su tri godine bili u vezi, a potom su dobili šestoro dece.

Foto:Pavle Ivković/Nova.rs

Kako naš reporter saznaje u selu odakle je ova porodica, troje od šestoro Verine dece znaju šta se dogodilo sa njihovom majkom, dok drugoj deci nisu rekli jer su mali. U Belosavcima je zavladao muk posle tragedije koja je zadesila porodicu u kojoj je šestoro dece ostalo bez majke – najstarije dete ima 13 godina, a najmlađe samo 10 meseci.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu dalo je nalog za obdukciju, kako bi se definitivno uvrdilo da li je smrt nesrećne žene kod Topole nastupila zbog zdravstvenog stanja ili kao posledica saobraćajne nesreće.

Nesreća se dogodila oko 17 časova na magistralnom putu Topola-Mladenovac.

Bonus video: Kamion za odnošenje smeća usmrtio bicikliskinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare