Srpski penzioneri uglavnom su glavna ciljna grupa kojoj se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća u svojim nastupima. Samim tim, oni su najpodložniji verovanju u priče o boljitku, "ekonomskom tigru" i rapidnom rastu penzija – čak i ako pored toga nemaju šta da jedu jer im je penzija toliko mala da ne pokriva ni pola meseca, a kamoli ceo. Takvu bitku bije i jedna gledateljka emisije "Utisak nedelje", koja je govorila o svojoj mami za koju "Vučić nikad nije kriv".

Gledateljka je sugerisala da bi gosti emisije nekad trebalo da budu i psihijatri i neuropsihijatri, pa da, kako je istakla, objasne kako je vlast uspela da nas dovede u situaciju da jedan deo nacije ne gleda televiziju uopšte, a da ovaj drugi deo sve ono što su gosti „Utiska nedelje“ objašnjavali prihvata kao neistinu, a ono što priča Vučić kao istinu.

Pročitajte još:

„S mojom mamom ja mogu da razgovaram samo o vremenskoj prognozi, jer ako pomenemo cene u prodavnicama, mi ćemo se posvađati“, otkrila je ova gledateljka.

Kako kaže, njena majka uvek ima opravdanja i „Vučić nije kriv“.

„A šta će se jesti? Pa, ješće se nešto, pa makar ta penzija bila i 11.000 dinara, ona nalazi opravdanje. Znači, ja bi trebalo da pitam psihijatre kako je to moguće, pošto meni prosto nije jasno“, zaključila je gledateljka.

BONUS VIDEO Predlozi iz „Utiska“: „Prošle nedelje smo bili svedoci najglupljih dana na svetu zahvaljujući jednom igrokazu uz punu podršku države“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare