Pre samo šest godina predstavnici gradskih vlasti na čelu sa tadašnjim gradonačelnikom rekli su nam da će nova autobuska stanica koštati oko 25 miliona evra. Sada saznajemo da je raspisan tender za izgradnju centralne stanične zgrade, koja će nas koštati duplo više od cele stanice: kako piše u javnom pozivu, radovi će koštati oko 48,1 milion evra, bez PDV-a.

„Nova“ piše o pozadini i efektima telefonskog razgovora predsednika Srbije i Rusije: Vučić bira – ili provociranje Zapada ili zaoštravanje odnosa sa Moskvom.

„On se prvo pozivao na nekakvu ‘gužvu u šesnaestercu’ i važne posete u tom periodu, ali ja tu gužvu trenutno ne vidim. To objašnjenje je vrlo neubedljivo, a samo predomišljanje je već šteta u odnosu ka Moskvi i to će negde biti zabeleženo“, kaže za „Novu“ spoljnopolitički analitičar Boško Jakšić govoreći o Vučićevom učešću na Samitu BRIKS.

„Nova“ istražuje: Pet najvećih srpskih gubitaša posluju u minusu većem od 500 miliona evra.

Ćerka firma „Rio Tinta“ i TV Arena u samom vrhu, pančevačka „Petrohemija” na prvom mestu zamenila EPS koji se, paradoksalno, nalazi na listi najuspešnijih, ali i sama duguje.

Pišemo i o raspletu u rukovodstvu fudbalskog kluba iz Humske: Ljajić preuzeo Partizan, došli Mijatović i Lazović.

„Danka je bilo lako vratiti, Peđu teško. Znao je koliko je težak posao. Rekao je samo, Partizan je u pitanju, sad je momenat“, poručio je Ljajić.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar