Novine „Nova“, u izdanju od utorka, pišu da je objavljivanjem tajnog ugovora vrednog 64 miliona evra između RFZO i privatne beogradske firme „Sinofarm“, sklopljenog dva dana po proglašenju vanrednog stanja, potvrđeno pisanje „Nove“ o nedostatku medicinske opreme u bolnicama koje su se nedeljama pre toga već drastično punile obolelima od korone.

Samo dva dana posle proglašenja vanrednog stanja, obustavljena je javna nabavka i sklopljen ugovor sa firmom „Sinofarm“ o nabavci više od 700.000 maski, skoro 1,5 miliona kombinezona, oko dva miliona mantila i 13 miliona kecelja, navodi se u pomenutom ugovoru.

List objavljuje da su već počele pripreme za iseljenje Beogradskog sajma i da je zakupcima lokala rečeno: „Spremite se, uskoro se selite“.

„Nova“ prenosi detalje sa suđenje članovima Belivukovog klana: „Bunker“ na Partizanovom stadionu bio fabrika droge.

„Posle bolesti trudim se da budem nežna prema sebi“ priča za „Novu“ glumica Ivana Roščić, koja je imala moždani udar sa 40 godina.

U analizi pod naslovom „Pešić i Jokić upalili alarm za srpsku košarku“ list piše da je sistem našeg trofejnog sporta truo i da ima mnogo problema, koji se guraju pod tepih.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Kako podnosite proleće u februaru?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar