Dejan Kolar Foto: Google maps; Privatna arhiva

"Bogu hvala, Nenad je dobro proveo noć. Koliko znam, noćas nije imao temperaturu, tako da smo mogli iole mirno da spavamo. On će još uvek biti na posmatranju na Institutu kako bi doktori otkrili šta je uzrok povišene temperature koja se javila juče, zog čega je hitno prebačen u Novi Sad". Ovako za Nova.rs priča Dejan Kolar, otac trinaestogodišnjeg Nenada, kom je pre nekoliko dana izvađena slezina zbog povreda koje je zadobio kada su ga napali vršnjaci u školi.

Otac Dejan je već danima van sebe zbog čitave situacije u kojoj se našao njegov sin, a za naš portal ističe da se nada da će Nenad što pre doći kući.

„Svi smo van sebe, ne spavamo normalno otkad se sve ovo dogodilo. Noćas smo strepeli zbog Nenadove temperature, ali nije je imao. Kontaktiram sa suprugom preko poruka, s obzirom da je ona sa njim na Odeljenju, tako da je to što znam. Jedva čekam da nam se oboje vrate“.

Pročitajte još:

Dejan kaže da ih je prethodna noć izbezumila s obzirom da su doktori saopštili da hitno moraju da prebace Nenada na dalje lečenje.

Foto: Privatna arhiva

„Nije jednostavno kad vam kažu da vam dete mora ići na institut, a taman se ponadate da se polako oporavlja. Lekari ne znaju zbog čega se pojavila temperatura, da li je u pitanju virus ili nešto drugo, sve je moguće. Zato je i poslat tamo kako bi sve ispitali u vezi njegovog stanja. Nisam se čuo sa njim, samo preko poruke pitam kako je, kaže dobro je i to je to“.

Nova.rs je već pisala da je porodica Kolar prebacila i sina Nenada, ali i mlađu ćerku u drugu školu u Subotici, a Dejan nam kaže da se devojčica već uklopila u novo okruženje.

„Ona je već krenula u drugu školu, ovo je druga nedelja, uklopila se. Ćerka i ja se držimo dobro, koliko je to moguće. Vraćamo se polako normalnim aktivnostima. Nedostaju nam bata i mama, ali željno iščekujemo njihov dolazak. Nadam se kad me budete sledeći putpozvali d aću vam reči da se Nenad sprema za izlazak kući“, kaže Dejan.

BONUS VIDEO: Vršnjačko nasilje u Subotici: Otac dečaka kome je izvađena slezina svedoči o nemiloj sceni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare