Dejan Kolar Foto: Google maps; Privatna arhiva

Zbog pojave povišene temperature, N. K. (13) iz Subotice, kojem je odstranjena slezina nakon napada vršnjaka u školi, iz subotičke bolnice prevezen je na dalje lečenje u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, potvrdio je za Nova.rs otac povređenog dečaka.

Učenik osmog razreda subotičke osnovne škole „Sonja Marinković“ u ponedeljak je zbrinut u subotičkoj bolnici, nakon čega je, do vikenda, bio u stabilnom stanju. Kako navodi njegov otac, dečak je u bolnici sa majkom koja će biti uz njega za vreme lečenja u Novom Sadu.

„Nenad je krenuo da se oporavlja odmah nakon operacije, već u četvrtak je počeo da jede kuvanu hranu, što je bio znak da ide ka oporavku. Dobio je iznenada temperaturu, pa su ga prebacili na Dečiju hirurgiju na Institut za decu i mlade u Novom Sadu, na nastavak lečenja. Svi ostali parametri njegovog stanja su stabilni, tako da se nadamo najboljem. Svi su uz njega mislima, a majka je sa njim bila na Odeljenju u Subotici, a biće i sada u Novom Sadu. Ne razmisljamo o lošem, nadamo se da će temperatura proći i da nam što pre stigne kući. Seka ga čeka. Hvala što brinete za Nenada“, rekao je otac mališana za naš portal.

Pročitajte još:

Podsetimo, trinaestogodišnjaka su su prošle nedelje na odmoru između dva časa napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja i tokom sukoba, jedan od učenika je oborio N. s leđa, a zbog nezgodnog pada njemu je u subotičkoj bolnici odstranjena slezina.

BONUS VIDEO: Vršnjačko nasilje u Subotici: Otac dečaka kome je izvađena slezina svedoči o nemiloj sceni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar