Gužve, Brankov most, Terazijski tunel
Naxi kamere Screenshot

Slaba kiša koja od jutros pada na teritoriji celog Beograda dovela je do stvaranja gužvi u saobraćaju na pojedinim deonicama, pa je tako nešto veći intenzitet saobraćaja primećen na mostovima, auto-putu, povremeno na Autokomandi i u centru grada.

Na Pančevačkom mostu je gužva u smeru ka gradu, Gazela je opterećena u oba smera, dok na Brankovom mostu trenutno nema zadržavanja ali se zbog mokrih kolovoza saobraćaj odvija sporije.

Kolone vozila su primećene jutros na Čukarici, u Radničkoj i Požeškoj ulici, a povremena zagušenja stvaraju se kod Trga Nikole Pašića u Dečanskoj ulici, u smeru ka gradu.

Ukoliko je moguće treba izbegavati Ustaničku ulicu u smeru ka gradu, Bogosloviju i Bulevar despota Stefana, a portali prenose da je kritično i u Vojvode Stepe zbog saobraćajne nezgode koja se jutros dogodila.

Podsetimo, prema najavama meteorologa kiša će nam zadavati muke samo prepodne, jutarnja temperatura kretaće se od sedam do 12, a najviša dnevna od 16 do 19 stepeni Celzijusa, dok se prestanak padavina očekuje kasnije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar