Nevreme u čačku foto: Nenad Nešović
Nevreme u čačku foto: Nenad Nešović

Negde oko dvanaest časova u Čačku je počela da pada kiša praćena jakom grmljavinom. Brojni potrošači ostali su bez električne energije, a kako nezvanično saznajemo grom je udario u blizini jedne pumpe na obilaznci oko grada.

U većem delu Čačka ne funkcionišu ni internet mreża, javljaju čitaoci portala Nova.rs.

Prema rečima nadležnih u čačanskoj Elektrodostrobuciji oni vrše prenapajanje i Čačani će ubrzo dobiti električnu energiju.

„U roku od deset minuta svi na području čačanske opštine imaće uredno snabdevanje strujom „, rekao je naš sagovornik iz EDB. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa operaterima iz kablovskih opetatera, ali niko nam nije odgovarao na tefonske pozive.

Stanari u Pigovoj ulici każu da čim zagrmi dođe do pucanja internet konekcije.

Nevreme u čačku foto: Nenad Nešović
Nevreme u čačku foto: Nenad Nešović

„I trenutno nemamo internet u kući koji nam je neophodan zbog dece koja imaju onlajn konsultacije u školama. Takođe, telefonska linija je u prekidu, a svi TV kanali su nedostupni“, rekla nam je porodica Borović. Prema podacima čačanske saobraćajne policije nema gużvi na putevima. „Obzirom da pada kiša savetujemo vozačima maksimalan oprez, vożnju treba da prilagode uslovima u saobraćaju „, navode iz ove službe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare