Uoči Prvog maja, na urbanom Dorćolu se već odigrao „uranak“ čiji su gosti bili mediji, a njihovi domaćini Mirjana Bobić Mojsilović, naša poznata književnica i umetnica, Filip Ćirić, chef Homa restorana koji preporučuje Michelin i IDEA, Roda i Mercator.
Predstavljeni su recepti za roštiljske specijalitete koje je posebno za ovu priliku osmislio naš poznati chef, a otkrio je i tajne za najbolji ukus: samo 100% domaće sveže meso jer mu znamo, kako kaže, i istoriju i geografiju, ali i prirodu i društvo.
Filip je veliki ljubitelj domaćih proizvoda i svega što naša gastronomija tradicionalno nudi, pa je ovaj roštilj poseban i zbog toga što do svega možete lako da dođete, brzo da pripremite i zagarantovano trijumfujete kao roštilj majstor jer, recepti nisu komplikovani. U videu pogledajte kako da napravite svinjska rebarca u marinadi džema od šipka i kima.
Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% UZGAJANO na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo HRANJENO hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% KONTROLISAN celokupan proces, od uzgoja do prevoza. Nema dubokog zamrzavanja, pa meso za najviše 48 sati stiže od farme do, na primer, roštilja.
*
*
*
*
BONUS VIDEO: Stopića pećina
***
Pratite nas i na društvenim mrežama:
Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?
Ostavi prvi komentar