Foto:promo

Do 60% uštede na ponudu od preko 600.000 proizvoda. Plaćanje karticom kod kurira ili na rate, dostava preko praga ili besplatno preuzimanje na paketomatu.

Ne treba podsećati da je Shoppster pionir e-commerce industrije u zemlji, jer je ova kompanija zagledana isključivo u budućnost. Kako da primeni najsavremenije globalne trendove i da maksimalno olakša korisničko iskustvo. Kako da proširi ponudu proverenim kvalitetom i uglednim brendovima. Kako da bude podrška domaćem preduzetništvu, naročito ženama ili da organizuje inkluzivne, društveno odgovorne kampanje.

Shoppster u brojkama

Shoppster je jedina integrisana online i TV platforma u zemlji. Brend inovator i sinonim za moderan, udoban šoping, bez čekanja u redu. Egzaktne brojke govore same: preko 600.000 kvalitetnih proizvoda, više od 4.500 renomiranih brendova, 25 različitih kategorija. Sve na jednom mestu, šta god da zamislite – od bele tehnike do pet programa. A ako se učlanite u Shoppster Smart loyalty program, možete da uživate brojne benefite: izbor Smart ušteda, Akcije dana, newsletter-e sa najavom raznih ponuda i promocija. Sve je dostupno za poručivanje 24/7.

Vi birate način plaćanja i dostave

Danas je glavni benefit ušteda vremena i novca. Brzinu garantuje partnerska Dexpress kurirska služba, koja za Shoppster dostavi preko 60.000 paketa dnevno. Druga najtraženija pogodnost je mogućnost izbora. Više opcija na svakom koraku kupovine. Plaćanje može: kešom pouzećem, karticom kod kurira, na rate ili putem administrativne zabrane. Za dostavu birate da li želite preko praga (bez obzira na kom ste spratu) ili da besplatno preuzimete na najbližem paketomatu, kad vama odgovara. Raspoređeni su na 180 lokacija širom zemlje. Sve je prilagođeno Kupcu.

Treba ti: Džoger, trimer, kofer? Puder, skuter, bojler? Blender, luster, kompjuter? Ruter, mikser, toster? Sve je to Shoppster, a upravo sada možete da ostvarite i do 60% uštede na sve te proizvode. Sve što zamislite je pristupačno, na klik od vas!

Tags: #shoppster #online kupovina #e-commerce #akcija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar