Beograd-Menhetn cene krije kombo
Beograd-Menhetn cene krije kombo

U moru oglasa za stanove u Beogradu isplivao je jedan na ekskluzivnoj lokaciji - Beogradu na vodi. Četiri sobe smeštene u 230 kvadrata "pametnog stana" mesečno će potencijalne stanare koštati gotovo 6.000 evra.

U pomenutom oglasu se navodi da se ovaj „pametni stan“, luksuzno opremljen i jedinstven po kvadraturi u okviru kompleksa, nalazi na 13. spratu i prostire se na 230m2.

Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, tri spavaće sobe, tri kupatila, dve terase, kao i vešernice.

Stan se nalazi u stambenoj zgradi u okviru kompleksa Beograd na vodi, koja se nalazi na nekoliko minuta šetnje do Sava Promenade, BW Galerije i Kule Beograd, što je u oglasu opsiano kao ekskluzivitet.

Stan ima panoramski pogled ka reci i starom delu grada.

Foto: Printscreen/Halooglasi

Ipak, ako kojim slučajem ne možete da priuštite ovaj stan, imamo dobre vesti za vas: Cene stanova u drugim delovima grada polako padaju.

Nekoliko talasa dolaska ruskih državljana u Srbiju je tokom prošle godine potpuno uzdrmalo tržište nekretnina, naročito kada je u pitanju zakup stanova.

PROČITAJTE JOŠ

Kirije su dostizale potpuno nerealne iznose, pa je tako u toku najvećeg pika cena bilo moguće izdati stan od 80 kvadrata na Altini za čak 1.500 evra.

Ovo, prema rečima stručnjaka za nekretnine, više nije moguće, budući da su cene već počele da padaju, pa se stanovi do 50 kvadrata sada mogu naći po mesečnoj ceni od 300 do 500 evra.

BONUS VIDEO: Katarina Lazarević_ Veća potražnja za stanovima bez centralnog grejanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar