Stan u Beogradu na vodi glavna premija, nastavlja se nagradna igra „Uzmi račun“

Biznis 26. avg. 202115:22 > 15:24
Podeli:
nagradna igra
Foto: Printscreen/RTS

Vlada Srbije saopštila je danas da će prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" biti održano u subotu, 18. septembra, u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra, koja se, kako to tvrdi Vlada Srbije, pokazala kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja.

Građane očekuju nagrade u vidu 30 automobila „fijat 500L“ i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i glavna premija, stan u „Beogradu na vodi“.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Kako se navodi u saopštenju, tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Vlada Srbije je apelovala na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da se, pravilno popunjene, samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla [email protected]

Bonus video – Skriveni troškovi na odmoru – Sve zamke All Inclusive-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar