Uzmi račun i pobedi, nagradna igra
Foto: Printscreen/RTS

U petom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije.

Srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 4.251.451 pristiglom kovertom, izvukao je glumac Bojan Perić.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Ružica Tomić iz Šapca, Marija Žegarac iz Subotice, Ognjen Vranić iz Gornjeg Milanovca, Dalibor Jovanović iz Jakova i Svetlana Kecman iz Niša.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Ivan Todosić iz Kuršumlije.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice komisije Jelena Gavrilović.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobio Goran Glišović iz Zemuna.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati

Uzmi račun i pobedi, nagradna igra
Foto: Printscreen/RTS

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

 

Nagradni fond veći nego prošle godine

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle, s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila „fijat 500L“.

Bitno je napomenuti da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar putem imejla [email protected], za sva dodatna pitanja i podršku.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar