Stojan Vujko i Jug Radivojević Foto: TANJUG/TANJUG VIDEO

Kompanija Milenijum tim i Beogradsko dramsko pozorište potpisali su danas četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu i strateškoj saradnji, vredan pola miliona evra, koji predstavlja najveće ulaganje u kulturu jedne domaće kompanije i doprineće daljem razvoju i modernizaciji tog pozorišta.

Sa ponosom mogu da kažem da je ovo najveće ulaganje u kulturu jedne kompanije, a četvrogodišnjim ugovorom vrednim pola miliona evra sigurno ćemo biti pouzdan partner u daljem naredovanju Beogradskog dramskog pozorišta, rekao je generalni direktor Milenijum tima Stojan Vujko, navodi se u saopštenju.

On je dodao da je Milenijum tim pokazao još jednom da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u zajednicu u kojoj radi, sa jasnom podrškom.

To se najbolje vidi iz konkretnog primera našeg rada, jer je BDP Milenijum tim arena jedino izgrađeno pozorište u Beogradu u poslednjih 70 godina, kazao je Vujko.

Direktor BDP Jug Radivojević rekao je da se nada da će ovaj primer poslužiti kao inspiracija drugim kompanijama da prepoznaju vrednost ulaganja u kulturu.

Sponzorstvo Milenijum tima doprineće stvaranju bogatijeg i raznolikijeg kulturnog sadržaja za publiku, a istovremeno će poboljšati uslove za rad umetnicima i izvođačima, izjavio je Radivojević.

Saradnja Milenijum tima i Beogradskog dramskog pozorišta počela je 2021. godine, kada je kompanija izvela građevinske radove na letnjoj sceni, urađen je pokretni krov, fasada, čelična konstrukcija, čime je ljubiteljima pozorišta omogućeno da tokom leta uživaju u kulturnim dešavanjima u BDP Milenijum tim areni.

BONUS VIDEO: (Ne)bezbedno kretanje pešaka, deca u opasnosti: Milenijum tim oteo trotoar na Zvezdari  

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare