EPA-EFE/JUSTIN LANE

Janik Siner je pokazao neverovatnu mentalnu snagu u poslednje vreme, pa je posle osvajanja titule na US Openu imao mnogo razloga za radost.

Pored toga što je u svojoj glavi očigledno uspeo da prebrodi priče i kritike na račun doping skandala, Siner je novi veliki uspeh i drugu grend slem titulu mogao da proslavi i sa devojkom Anom Kalinskajom, inače takođe teniserkom.

Kalinskaja je finale Sinera i Tejlora Frica (3:0) pratila iz Italijanovog boksa, a nakon meča imala je i bliski susret sa Janikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Siner je posle pobede otišao da se pozdravi sa najbližima, a tom prilikom se zagrlio i poljubio sa Anom, koja važi za jednu od najlepših teniserki.

Već mesecima se spekuliše da su njih dvoje zajedno, čak se pričalo i da su raskinuli, ali sada je potvrđeno da su u odličnim odnosima i da podržavaju jedno drugo i na terenu i van njega.

Ruskinja je trenutno 14. na svetu, što joj je najbolji rang u karijeri, a osvojila je tek jednu titulu na čelendžeru. Najbolji rezultat na grend slemovima joj je četvrtfinale Australijan opena ove godine.

Zanimljivo je da je Kalinskaja starija od Sinera, pošto ima 25, odnosno uskoro 26 godina, dok je Janik 2001. godište.

Podsetimo, nedavno je Nik Kirjos imao nepristojan komentar na račun Ane Kalinskaje.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare