Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspeo je da se izvuče iz neverovatnog ambisa u koji je upao posle završnice drugog seta u finalu Vimbldona.

Karlos Alkaraz je pravio velike probleme tokom dobra tri i po sata igre, od četiri do tog trenutka kada je konačno popustio.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je u završnici drugog seta promašio dva bekhenda u taj-brejku, Karlos je pogodio neverovatan ritern na set lopti i rezultat je bio 1:1 u setovima umesto 2:0 za Đokovića.

Niz grešaka i loših odluka, mreža, sve je delovalo kao da se urotilo protiv srpskog igrača, koji je tek u petom gemu trećeg seta živnuo.

Na 2:2 došao je do brejk lopte koju je dugo čekao i u tom trenutku je uspeo da rizernira dobro, da pogodi dobar forhend i onda sačeka grešku protivnika za vođstvo.

To je iznerviralo Alkaraza koji je u tom trenutku treći put od početka meča pokazao ozbiljnu frustraciju. Kad je mladi Španac seo u stolicu udario je po opremi i umalo je oborio uz glasno negodovanje i ljutnju na samog sebe.

Pre toga je jednom prilikom reketom udario po mreži, a tokom prvog seta je ljutito vikao sebi u bradu jer nije mogao da odigra kako je želeo.

BONUS VIDEO: Odavde je krenulo po zlu: Tri poteza koja su vratila Alkaraza u život protiv Novaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar