Foto: AP Photo/Alberto Pezzali

Očekivano.

Novak Đoković je nakon poraza u finalu Vimbldona najavio da će naredni turnir na kom će igrati biti masters u Sinsinatiju. Ipak, druga pozicija na ATP listi donela mu je automatsku prijavu za masters u Torontu, pa je morao da organizatorima javi da neće igrati u Kanadi.

PROČITAJTE JOŠ...

Najavljeno je ubrzo ispunio, pa su čelinci turnira koji je Đoković osvojio čak četiri puta izdali saopštenje u kom se nalazi u Novakova poruka:

„Uvek sam uživao igrajući u Kanadi, ali nakon razgovora za timom verujem da je ovo ispravna odluka“, naveo je Novak u poruci organizatorima uz zahvalnost direktoru turnira Karlu Hejlu i nadu da će se vratiti u narednim godinama.

Iako je bilo očekivano da će Novak preskočiti ovaj turnir kako bi se pripremio za Sinsinati i US Open, organizatori nisu krili da su razočarani:

„Naravno, razočarani smo jer Novak neće igrati ove godine. Neverovatan igrač, jedan od onih za koje znamo da naši navijači žele da vide. Nedostajaće nam, ali imamo listu senzacionalnih igrača koji su potvrđeni, čak 41 od 42 najbolja na svetu“, navedeno je u saopštenju.

Đokovića će zameniti Kristofer Jubenks.

BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar