Jelena Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji srpski teniser Novak Đoković našalio se na račun svoje igre na pitanje o svojoj ćerki Tari.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Engleskom i Evropom se proširio snimak sa ovogodišnjeg Vimbldona gde se u kadru vidi Tara kako čita knjigu, dok Novak igra na Centralnom terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Istovremeno, Tarin brat Stefan je pomno pratio dešavanja na terenu i navijao za oca.

Đoković je ove godine prošao do polufinala Vimbldona pošto mu je pred četvrtfinale Aleks De Minor predao meč zbog povrede.

Pre toga je pobeđivao Vita Koprivu, Džejkoba Firnlija, Alekseja Popirina i Holgera Runea na putu do četvrtfinala.

U pauzi između dva meča, sa Runeom i Lorencom Musetijem, koji je u sredu pobedio Tejlora Frica, Novak je mogao da priča o porodici.

„Bio sam veoma srećan kada sam video to (kako Tara čita prim. aut), ali bio sam i tužan u isto vreme, zato što moj tenis njoj nije bio dovoljno zanimljiv, pa je morala da se zanima sa knjigom i tako zabavlja“, našalio se Đoković.

Pričao je i o tome koliko mu znači što na Vimbldonu deca mogu da budu uz njega na treninzima i na terenu, što nije svuda slučaj i probao istovremeno da opiše i koje su njegove dužnosti prema klincima u braku sa Jelenom.

„Naravno, neverovatno je imati njih pored mene, da gledam kako rastu i da budu deo ovog mog putovanja u godinama kada mogu to i da razumeju. Moje srce je ispunjenu ljubavlju kad god ih vidim“, dodao je Novak. On će na teren sa Musetijem u petak, a prošle godine je igrao u finalu Vimbldona gde je izgubio u pet setova od Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO: Novak nakon pobede nad Runeom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare