Novak Đoković-Korentan Mute Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser planete Novak Đoković saznao je kada igra sledeći meč u trećem kolu na mastersu u Rimu.

Organizatori mastersa u Rimu odredili su tačnu satnicu kada će Novak da zaigra protiv momka kog nikad ranije nije sreo na terenu u zvaničnom meču i to će biti ne pre 14 časova u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ:

To je otprilike dan i po nakon bizarnog incidenta koji se srpskom igraču desio posle pobede u drugom kolu nad Korentanom Muteom, kada ga je flaša jednog navijača pogodila u glavu.

Đoković je udarac dobio slučajno, tako što je flaša ispala iz ranca čoveka koji je prišao po autogram. Srpski igrač će se u nedelju prvi put na meču naći na terenu posle tog incidenta zbog kog je odmah otišao u ambulantu, pa u hotel.

Reč je o teškoj, aluminijumskoj boci, koja je pala sa visine i onda se Đoković lekarima požalio na mučninu. Srećom, oporavlja se dobro, što je i sam rekao u petak uveče, zbog čega će moći da nastupi protiv Tabila.

Tabilo je u svom meču pobedio Romana Safjulina, ali je za Đokovića nepoznanica u igri jer se nisu sastajali do sada. Kada je reč o širem nedeljnom rasporedu, pre Novaka na Centralnom terenu Foro Italika igraju se dva singla, između Sakari i Kalinjine, pa onda Jastremske i Sabalenke.

U noćnom terminu će na istom stadionu igrati i Zverev protiv Darderija. Od zanimljivijih mečeva će na Grend stendu biti okršaj Šeltona i Džanga, ali i Atmana i Dimitrova, dok će na stadionu Pjetranđeli od 11 časova na teren izaći Miomir Kecmanović protiv Tijaga Monteira.

Na istom mestu posle Kecmanovića igraju Serundolo i Hačanov, a onda Fric i Korda.

BONUS VIDEO: Nadal napušta Rim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar