Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Poznata srpska političarka Vesna Pešić otišla je predaleko u opisu Novaka Đokovića i ovogodišnjeg izdanja US Opena.

Đoković je u Njujorku osvojio svoj 24. grend slem pehar i od starta se znalo da će mu žreb biti naklonjeniji nego ranijih godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je u finalu pobedio Danila Medvedeva, koji ume da bude strašno opasan kada uđe u svoj najbolji mod. Pre dve godine je upravo on pobedio Đokovića u finalu US Opena i sprečio ga je da uzme „kalendarski slem“.

Alkaraz je poražen od motivisanog i raspucanog Rusa, pa je onda posle više od tri sata tenisa položio reket pred srpskim teniserom kog je Pešićeva isprozivala na društvenim mrežama.

„Dosta mi je više Đokovića. Kad ja kažem. Ima 24 slema poslednji izvukao na žreb, jedini protivnik mu bio Laslo Đere. Baš me briga da nas/me on više davi sa 25-im, kad imamo novi tenis koji igra Alkaraz. Plus je primitivna konzerva, điberaj uz muziku“, napisala je Pešićeva.

Ovo je čudno i u neskladu sa nekim prethodnim vremenima, jer se znalo da je nekadašnja političarka bila Novakov navijač, što je i sama ranije isticala.

„Ne bavim se tim ko je najbolji u istoriji. Noletov sam navijač. Divim mu se, jer i kada ne igra dobro, pobeđuje. Ali nas prethodno sve dobro iznervira i pokida nam živce. Neki put igra fantastično, a neki put vuče neki rezultat i onda se na kraju probudi i pobedi. U ključnim momentima bude najbolji. Iskren je, i sam često govori o tome gde je pogrešio“, govorila je Vesna Pešić pre četiri godine pa ostaje nejasno šta se sada desilo.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare