Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Navikli su navijači Novaka Đokovića da slušaju svakakve apsurdne kritike i optužbe koje nikada pre nisu čuli, ali je sada Adrijano Panata odlučio da se isprofiliše kao čovek koji mrzi najboljeg svih vremena.

Nije ovo prvi put da bez trunke stida komentariše nešto u šta nema nikakav uvid, pa je tako sad otišao toliko daleko da tvrdi da Đoković lažira i da nije povređen. Klicu toga smo videli još tokom Završnog masters u Torinu kada je govorio da mu se Novak ne sviđa.

PROČITAJTE JOŠ

Osvajač Rolan Garosa iz 1976. godine je tako obrukao sebe, ali on nije odustao od takvog stava.

„Recimo da je velika misterija oko njega. Kako je zapravo? Da li blefira? Da li je stvarno operisao koleno?“, iznosio je redom sumnje Panata.

Zašto se ovo uopšte dovodi u pitanje ukoliko se oglasio i doktor koji je izveo sam zahvat na kolenu. Dovodi se u pitanje zbog toga što je lakše izneti neistine, čak i laži, nego se pomiriti sa povratkom Đokovića. Uostalom, Tejlor Fric je isto uspeo da uradi pre nekoliko godina, bukvalno je situacija bila identična, ali tada Amerikanca niko nije napadao.

Na tome se nije zaustavio.

„Sa 37 godina, Džoker nije kao u dobrim danima, ali uvek bih se plašio da se susretnem sa nekim ko je sedam puta osvojio trofej na Centralnom terenu.“

Smatra da su Janik Siner i Karlos Alkaraz prvi favoriti za osvajanje Vimbldona.

„Siner je favorit protiv svih osim protiv Alkaraza. Oni su trenutno teniski odlikaši i tu plivaju i ostali odlični igrači koji nisu šampioni. Trenutno ne može da se ignoriše da su njih dvojica malo iznad ostalih. U jednom meču Alkaraz može više da pokaže, ali će u karijeri Janik biti konstantniji“, poručio je Panata, sunarodnik Sinera.

BONUS VIDEO Poslednji poeni meča Đoković – Popirin

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare