Novak Đoković je teže nego što se očekivalo slomio otpor Džejkoba Firnlija sa 6:3, 6:4, 5:7, 7:5 i to je ono što se dešava na terenu. Da li ste primetili ono što se dešava van njega?

Da, Đoković je pokrenuo i „sporednu misiju“ što verovatno dosta bolje zvuči na engleskom onima koji igraju video igrice. Ipak, činjenica je da je Đoković odlučio da promeni pristup u odnosu na prethodne godine i kada su u pitanju mediji, a pogotovo kada su u pitanju društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ

Kao što nam povremeno velike filmske franšize „ubacuju“ neke reference i lajtmotiv koji nije tako očigledan sada to radi i Đoković.

Verovatno ste primetili barem neku od brojnih slika poznatih ličnosti sa Novakom Đokovićem ovih dana. Istakli su se pre svih najbolji snukeraš svih vremena Roni O’Saliven i Rebel Vilson, holivudska glumica.

Verovatno ste primetili da se na selfiju nalazi i nešto zeleno, ali da to nije trava. Đoković je iskoristio jednu polaroid kameru da napravi barem dve fotografije za večnost.

Da li će ih u nekom objaviti? Da li će sve to biti objašnjeno u dokumentarcu? Saznaćemo uskoro sasvim sigurno. Đoković ga je prvi put upotrebio na egzibiciji pre Vimbldona sa Danilom Medvedevim, a onda je taj potez ponovio.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Fotografisao se sa čuvenom holivudskom glumicom Rebel Vilson i zajedno su objavili fotografiju sa opisom.

„Picture perfect“, poruka na engleskom je dvosmisleno jer može da znači „zamislite savršenstvo“, ali i „perfektna fotografija“. Naravno, najbliže je ideji da je direktna aluzija i igra reči na njen film „Pitch perfect“ iz 2012. godine.

Fotografiju su zajedno podelili, a ona je prethodno gledala njegov meč protiv češkog tenisera.

Rebel je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje obožavaju Đokovića, ali i još jedan pokazatelj kolika je Novak zapravo zvezda.

Nije se na tome zaustavio, pa je ubrzo usledila i fotografija sa O’Salivenom.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novakov polaroid ipak govori i više od reči. Govori da je sjajno raspoložen i da ne bi trebalo da ima nikakve zebnje za desno koleno. Prošao je pakleni test protiv Britanca, ali deluje da je sve u savršenom redu.

Koliko će još fotografija nastati? Za sada se na njima nalaze samo svetski poznate face, a ostalo će nam otkriti sam Đoković.

BONUS VIDEO Đoković – jedan od najlepših poena u meču

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare