Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Nije želeo da otkriva detalje.

Foto: Nova.rs

U toku meča protiv Martona Fučoviča (7:6(2), 6:0, 6:3) u drugom kolu Rolan Garosa kamera je snimila da Novak Đoković nosi nešto na grudima.

PROČITAJTE JOŠ

Odmah se povela polemika šta je u pitanju, a Novak je na to odgovorio baš onako kako su glasili najčešći komentari na društvenim mrežama.

„“Kao dečak sam voleo klinca Ajronmena, moj tim je pronasao najnapredniju nano-tehnologiju i da nije toga ne bih sada bio ovde.“

Još jednom se vratio na komentar o Kosovu.

„Ne brinem što sam rekao, svestan sam da bi ljudi mogli da se ne slažu, ali tako je kako je. Verujem u to sto sam rekao. Grend slem bez drame – teško“

Reagovala je i francuska vlada, ali na to Novak nije želeo da replicira.

„Nemam vise komentara, rekao sam sta sam rekao.“

Đoković je pobedio Mađara Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa, pa je nakon toga bilo reči o sjajnom srpskom centru.

„Idemo Jokiću, mnogo mi se sviđa Batler, divim mu se, znam da dolazi da gleda neke teniske mečeve u Sjedinjenim Američkim Državama. Ali moram da podržim svog čoveka“, rekao je Đoković.

Istakao je koliko je Srbija ponosna na Jokića.

„Neverovatno, mnogo sam ponosan na njega. Obično to ne shvatite dok je aktivan, kada se povuce jos vise ce ceniti sta radi. Dve godine zaredom je MVP ligaškog dela, a ove godine bi mogao da bude MVP finala. Impresivno je kada Lebron, Medžik i Šekil O’Nil pričaju o njemu i hvale ga, da budeš najbolji igrač najbolje lige oduzima dah. I na kraju je ostao skroman, voli svoje konje, to mi je smešno, ali mnogo poštujem to. Drži se svojih uverenja, veliki sam njegov navijač i nadam se da će osvojiti NBA titulu“, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO Đoković savladao Norija na mastersu u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar