Serbia Open Novak Đoković Beograd
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nastavio je pripreme za predstojeće turnire na terenim TK Gem u Sarajevu.

Očekuje se da u Sarajevu bude do petka, a trening je posmatrao čak 11 stručnjaka iz TK Gem, koji su sa zadovoljstvom pratili kako se priprema prvi reket planete.

PROČITAJTE JOŠ

“Jedno veliko iskustvo za naše trenere i odlična edukacija i dodatno znanje koje ćemo koristiti za trenažne procese naših takmičara. Naravno da nam je čast što je Novak Đoković odabrao naš klub kao mesto gde će obaviti treninge, ali svakako nam je čast što je tu i buduća svetska teniska zvijezda Brendon Nakašima”, kazali su iz TK Gem.

Đoković je pre dolaska u Sarejvo posetio Arheološki park u Visokom, a sa porodicom je posetio i planinu Rtanj.

Iz kluba su objasnili koliko im znači što je Novak odlučio da deo priprema obavi upravo u Sarajevu.

“Mi u klubu Gem smo i pre simpatisali najboljeg igrača sveta Đokovića, ali sada smo ga upoznali i uvidjeli da se radi o jednoj izuzetno skromnoj osobi što je još jedan dokaz njegove velčine. Sada je u nama članovima teniskog kluba Gem dobio istinske navijače koji će budno da prate naredne turnire i da navijamo za još jednu titulu Rolan Garosa”, istakli su iz kluba.

Podsetimo, Novak je osvojio prvu grend slem titulu ove godine na Australijan openu, a na Otvorenom prvenstvu Francuske će pokušati da osvoji drugi trofej nakon onog iz 2016. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar