Foto: Instagram / djokernole

Najbolji teniser planete Novak Đoković proveo je Veliki petak na planini Rtanj gde je skupljao energiju za predstojeće profesionalne izazove.

PROČITAJTE JOŠ:

On je sa ove planine pravoslavnim vernicima čestitao praznik, a sa nekima od njih koji su se u petak popodne zatekli na planini, porazgovarao je i fotografisao se.

Đoković provodi vreme u domovini posle turnira u Monte Karlu i Beogradu, a putem društvenih mreža podelio je i razloge zašto je pohodio baš ovu „misterioznu“ planinu.

„Srećan Veliki petak. Veliki petak na Velikom Rtnju. Simbolično i snažno. Rtanj je planina koja je puna misterija ali i izuzetno jake energije. Rtanj je mnogo bitan za naš narod. Što se više duhovno uzdižemo, to će nam se tajne Rtnja više ukazivati“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

„Simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove. Kada se čovek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan. Međutim, jedino kada se zastane, uživa i ceni čitavo putovanje do vrha, onda i to ‘osvajanje’ vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čoveka“, napisao je Đoković.

Društvo je srpskom teniseru na planini pravila i njegova supruga Jelena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar