Doček za Novaka, Jelenu i decu u Bosanskim piramidama VIDEO

Tenis 03. maj. 202116:10 > 16:2511 komentara
Podeli:
Novak Đoković i Semir Osmanagić
Foto: Youtube screenshot BosnianPyramidsTV

Novak Đoković je ovog ponedeljka u prepodnevnim časovima po treći put posetio piramide u Visokom, ali je ovog puta sa njim bila i porodica.

Najbolji teniser sveta je u Visoko stigao sa suprugom Jelenom, ali i decom Stefanom i Tarom.

PROČITAJTE JOŠ

Dočekao ga je, kao i u prethodnim navratima, dr Semir Osmanagić sa suprugom. On je osnivač fondacije „Arheološki park – Bosanska piramida Sunca“.

Prošli put, Đoković je rekao da se u Arheološkom parku Ravne 2 oseća preporođeno, te da tu puni energiju za naredne sportske izazove. On je u Sarajevo stigao uoči nastavka teniske sezone, a pre svega za turnir Rolan Garos.

„Treba reći i to da je ranije najavio da planira dolazak u BiH. Đokoviću je ovo treći dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s roditeljima, nekoliko dana nakon što je preboleo koronavirus, a drugi put došao je u oktobru prošle godine sa suprugom, i to nakon poraza u finalu Roland Garosa od Rafaela Nadala“, podseća portal Klix.ba.

Semir Osmanagić je najavio dolazak Novaka i prilikom nedavnog gostovanja na Nova.rs, tokom turnira Serbia Open, na kom je Novak stigao do polufinala.

Onda je odustao od Madrida, rešio je da obiđe Rtanj i sa porodicom proslavi Vaskrs, posle čega je krenuo u Sarajevo.

„Doći će kad nađe slobodno vreme u svom bogatom programu. Pitanje je koje će još sve turnire igrati, pored onih najvećih. Obećao je dolazak i ove godine, očekujem da ćemo i sa Jelenom raditi neke zajedničke stvari. Kao što znate, oni su posvećeni deci i kroz svoju Fondaciju, njegova supruga voli da razmišlja o metodama koje su najbolje prilikom odgoja dece. Zato smo dogovorili da organizuje jednu lepu školu u našem parku Ravne 2 u Visokom“, rekao je pre nekoliko dana Osmanagić, a Novak nije dugo čekao na odluku da krene opet u Visoko, iako je postojala opcija da dođe u avgustu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar