Novak Đoković na Rolan Garosu 2024
Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser planete, pokazao je da i dalje i te kako veruje u to da je spreman za najviša dela i to već na Rolan Garosu, iako su mnogi požurili da ga otpišu kao bivšeg.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

žI dok se prethodnih dana mnogo šuškalo o tome da nije dovoljno fizički spreman, da nije rešen da ide do kraja ili da mu tenis možda više i nije prioritet u sali za konferencije se pojavio potpuno drugi Novak.

PROČITAJTE JOŠ

Zaličilo je to pomalo na onu promenu koju smo mogli da primetimo prošle godine, a svi znamo kako se to tada završilo u Parizu.

Ipak, ovog puta su sumnje još veće, ali i Novak isprva oprezno govori o tome da treba imati umerena očekivanja. Ipak, to ne znači da ne veruje da može do samog kraja.

Upravo to je poslalo jasnu poruku svima.

„Vrlo jednostavan odgovor na pitanje da li sam spreman da uradim sve je – da nisam ne bih bio ovde. Ne dolazim na grend slem, a da znam da nešto ne mogu. Sumnje su uvek tu, da mislim da nemam kvalitet ne bih bio ovde. Kada to budem osetio za bilo koji grend slem, verovatno ću se oprostiti od tenisa. Za sada postoji za mene vizija da mogu da pogodim najbolje na svetu na grend slemovima, negde imam veče šanse, negde manje, ali činjenice da sam prvi na svetu dovoljno govori“, poručio je Đoković koji je i sam morao da podseća da je i dalje najbolji teniser planete.

BONUS VIDEO Poslednji poen Đokovića u prvom setu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare