Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Bilo je dosta strepnje oko Novaka Đokovića i njegovog zdravstvenog stanja, nakon što je otkazao trening u petak, ali je sada potvrdio da nema potrebe za strah u njegovom timu.

Novak je i tokom subote imao dva treninga. Prvi je trajao oko pola sata, a nakon što ga je prekinuo, mnogi su se uplašili da je ponovo povreda u pitanju.

Ipak, Đoković je samo promenio teren i preselio se na „Artur Eš“, gde je završio trening sa Stanislasom Vavrinkom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam trenirao samo na Artur Ešu, već i na još jednom manjem stadionu sa Vavrinkom. Pošto na Ešu dobijamo samo sat vremena svaki dan“, rekao je Novak, pa nastavio:

„Juče (petak) sam trenirao sat vremena vani i onda nisam trenirao na Ešu jer sam imao nekih problema. Ipak, danas to nije toliki problem, tako da sam ostao na treningu sa Vavrinkom, a posle razgovora sa vama idem na još jedan trening. Za sada je sve u redu, u tom kontekstu nekom širem, odnosno većem, nije neki ozbiljniji problem“, rekao je Novak za srpske medije u Njujorku.

Đoković prvi meč u Njujorku igra u noći između ponedeljka i utorka protiv Moldavca Radua Albota, 138. na ATP listi. Srbin i Moldavac se nisu do sad sastajali.

BONUS VIDEO Doček srpskih olimpijaca i balkon Skupštine grada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar