Novak Đoković Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Čeka nas potencijalno izuzetno nesvakidašnja scena na stadionu "Filip Šatrije", ali i scena koja će oduševiti sve u Srbiji.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Novak Đoković je stigao u Pariz nakon eliminacije u polufinalu Ženeve (ATP 250) od Tomaša Mahača i odmah je zakazao za trening. Taj trening od 17.30 se ozbiljno približio, a onda je srpski as povukao još jedan neobičan potez.

PROČITAJTE JOŠ

Odlučio da pozove sparing partnera i to – Hamada Međedovića. Ko zna kada su i da li su uopšte dva Srbina uopšte u jednom trenutku u istoriji bila na ovom terenu. Ovog puta samo na treningu, ali to može da bude i najava većih stvari za mlađeg tenisera.

Đoković je uzeo termin od sat i po, ali je realno očekivati da na terenu provede oko sat vremena. I to ostavlja drugo pitanje da li će se desiti da se pozdravi sa Rafaelom Nadalom?

Foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Nešto posle 16.00 je na teren izašao Španac i po planu bi trebalo da trenira do 17.30 kada teren postaje Novakov. Ipak, pitanje je da li će obojica biti u tom periodu na terenu jer se ranije dešavalo da namerno završe malo ranije ili dođu malo kasnije kako ne bi došlo do pozdrava.

Tako je, primera radi, bilo 2022. godine, kada su obojica trenirali na terenu 2. Ipak, tada su se mimoišli za 15 minuta. I to vrlo, vrlo svesno. Da li nas sada čeka jedna, ipak, neuobičajena situacija.

BONUS VIDEO Poslednji poen Đokovića u prvom setu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar