Foto: BBC/Printscreen

Novak Đokovoič savladao je Holgera Runea u meču osmine finala Vimbldona sa ubedljivih 3:0 u setovima, ali je u centru pažnje ostala reakcija srpskog asa posle meča.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Đoković je ušao u sukob sa publikom jer su ga provocirali pa im je na specifičan način poželeo „laku noć“ .Snimak je postao viralan, a Đoković je ponovo dobio metu od strane britanskih novinara koji su ga napali, jer je po njihovom tumačenju njegovo ponašanje prešlo granice.

Kako smatraju britanski mediji, Đoković je pogrešno shvatio vikanje publike i bezrazložno je ušao u konflikt sa navijačima.

PROČITAJTE JOŠ

Da su jedva dočekali da uđu u priču na tu temu, pokazuje i razgovor Đokovića sa novinarom BBC. Srpski teniser je u kasne sate ostao da odradi svoje obaveze prema medijima, a po mraku i kiši, samim tim i sa novinarom renomirane kuće, ali…

Umesto o tenisu, novinar je insistirao da priča o interakciji Đokovića sa publikom.

Prvo, pa zatim i drugo pitanje bilo je upućeno u vezi sukoba sa navijačima, a nakon što je srpski teniser strpljivo odgovorio, novinar je vrteći se u mestu postavio i treće pitanje na istu temu.

„Hoćete li me i dalje pitati za publiku? To je treći put da me pitate o tome, nećete da pričate sa mnom o tenisu, o meču, o mom protivniku?“ upitao je nervozno Đoković.

Novinar je nespretno pokušao da objasni kako to sve zanima, a onda prešao na pitanje o narednom rivalu Aleksu de Minoru i dobio kratak odgovor nakon čega je intervju bio gotov.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar