Novak Đoković Foto:JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Patrik Mekinro, bivši američki teniser i brat proslavljenog asa Džona Mekinroa, kazao je šta misli o slučaju o kom bruji teniski svet proteklih dana.

Novak Đoković se ni kriv, ni dužan našao u središtu spekulacija o doping skandalu zbog snimka na kom se vidi kako njegov fizioterapeut Ulises Badio spušta flašicu između nogu i miksuje neko piće koje kasnije stiže do Novaka na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Snimak je nastao tokom polufinala mastersa u Parizu, kada je Đoković u tri set i taj-brejku trećeg pobedio Stefanosa Cicipasa.

Mekinro ne veruje da tu ime nečeg sumnjivog, jer bi se desilo da i Novak bude pozitivan na doping testu, ako radi nešto nedozvoljeno.

„Kao što smo skoro videli sa Simonom Halep koja je bila pozitivna, teniseri i teniserke se non-stop testiraju. Pa, ako je i bilo nečeg ilegalnog u piću koje je miksovano, što se inače stalno radi za tenisere tokom mečeva, svakako bi i Novak bio pozitivan na doping“, rekao je Mekinro u podkastu „Holding court“, poznatog teniskog novinara Pita Bodoa.

Autor podkasta se našalio koji kaže da očekuje da se uskoro pojavi taj „magični eliksir“.

„Već vidim kako izlazi magični, zaštićeni i brendirani eliksir Novaka Đokovića, čiji će sastojci biti strogo i tajno čuvani kao formula za Koka-Kolu“, rekao je Bodo.

BONUS VIDEO: Novak se razjario, pa zbog bizarne greške opsovao protiv Kresija u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar