Novak Đoković Foto: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Najbolji teniser planete Novak Đoković već neko vreme traži rešenje za situaciju u kojoj se nalazi od početka godine.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Forma i fizička sprema mu nisu bili idealni, vidi se to i po rezultatima, a ni peh na mastersu u Rimu, kada ga je metalna flašica pogodila u glavu nije pomogao.

PROČITAJTE JOŠ:

Tri polufinala i nijedna titula doveli su do razlaza sa trenerom Goranom Ivaniševićem i kondicionim trenerom Markom Panikijem, u tim se vratio Gebhard Grič, dok se uz Novaka privremeno našao i Nenad Zimonjić.

Nenad je bio sa Đokovićem na nekim turnirima, ali ni njega u poslednje vreme nema, kad je Novak završio učešće u polufinalu Ženeve.

Umesto Zimonjića ili nekog drugog trenera, u timu za Pariz je Boris Bošnjaković, čovek koji će pružiti Novaku stručnu pomoć tokom turnira.

Boris, dugogodisnji trener na akademiji srpskog asa i čovek kog bije glas da je jedan od najboljih analitičara na ATP turu, biće ključna figura na Rolan Garosu.

Bošnjaković je ranije priključen timu na insistiranje Gorana Ivaniševića, a čini se da će ovog puta njegova ekspertiza biti značajnija, te ulogu nešto veća.

Novak i dalje traži idealnu formulu tima oko sebe. I biće mu potrebna ona najbolja da bi popravio forhend i povratio sigurnost u svoje udarce koji su ga do sada više puta izneveravali ove sezone.

U Parizu Đoković brani titulu osvojenu prošle godine, a prva prepreka mu je Pjer Ig Erber.

BONUS VIDEO Novak: Šta još može da se desi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare