Navijači zabrinuti za Novaka: Šta mu se dešava sa okom FOTO

Tenis 24. avg. 202116:54 > 18:31
Podeli:
Đoković
Foto: Twitter Screenhot Haroon Choudery

Novak Đoković je sleteo u Njujork na čuvenu aerodrom "JFK", a već po sletanju jedna njegova fotografija privukla je mnogo pažnje.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, navijači su primetili da je levo oko Novaka drugačije u odnosu na desno, kao da je poluzatvoreno. Odsustvo simetrije upalilo je alarm kod najvatrenijih navijača srpskog igrača.

Bilo je onih koji su smatrali da je možda u pitanju neka manja infekcija, a svi su podsećali da Srbin često nosi sočiva.

„Šta se dešava sa njegovim levim okom? Mislim, jasno je da ne utiče na njegov tenis, ali me zanima“, napisao je jedan korisnik.

Nije prošlo dugo, a stigao mu je odgovor.

„Dobro zapažanje… Ali ‘selfi’ je na aerodromu nakon dugog leta i nije merodavan da se bilo šta dijagnostifikuje. Siguran sam da svako od nas ima čudan selfi… Videćemo uskoro ili nešto kasnije… Čak i zvezde Holivuda“, napisao je drugi.

Bilo je i onih koji su bili poprilično oštri u komentarima.

„Nadajmo se da šta god da se dešava sa Đokovićevim levim okom nije zarazno“, napisao je jedan.

Ista rasprava je buknula i na „Reddit“ gde su korisnici tvrdili da to nije opasno stanje, a nazivali su to stanje ptozom („ptosis“). Ptoza najčešće podrazumeva spuštanje očnog kapka.

Ista fotografija sa aerodroma je mnoge zabrinula, ali su svi primetili slično i na snimku koji je objavio Vasek Pospišil tokom treninga sa Srbinom pred US Open.

Nije ovo prvi put da se diskutuje o oku Novaka, prošli put je veliku pažnju privukla jedna fotografija iz Dubaija početkom prošle godine.

Novak at the JFK International last night. What on earth has happened to Novak’s left eye? Can it be a possible hindrance at the US Open? from tennis

Novak Đoković
Foto: Instagram screenshot Vasek.Pospisil

Bonus video: Novak Đoković i ambasadorka Srbije u Londonu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar