Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković produžiio je ugovor sa kompanijom Lakost, koja mu pravi opremu od 2017. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji teniser sveta će biti zaštitno lice Lakosta do 2025. godine, a ovaj ugovor biće mu jedan od najvećih sponzorskih u karijeri.

Prvi ugovor potpisao je 2017. godine kada je imao veliki pad u karijeri, ali je sve nadoknađeno posle operacije lakta, kada je Novak počeo da dominira i kada je izgradio put do 20. Grend slema.

Sada ima priliku da postane usamljen na vrhu, na US Opena može da nadmaši Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji kubure sa povredama i godinama.

Prema prvom ugovoru, potpisanom 2017. godine, Novak je godišnje zarađivao 9,4 miliona evra, a ne očekuje se da suma bude manja, upravo zbog prilike da Lakost bude kompanija koja oblači najboljeg tenisera svih vremena.

„Partneri od 2017. godine, Lakost i Novak Đoković su ponosni da objave da se njihova saradnja nastavlja do 2025. godine. Izuzeten sportista i svetski reket broj jedan, koji deli zajedničke vrednosti sa francuskim krokodilom: odažnost, posvećenost i eleganciju“, navodi se u saopštenju kompanije Lakost, koja bi u naredne četiri godine Novaku mogla da donese pozamašnu sumu do 40.000.000 evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (10)