Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Nastavlja se pohod na petu titulu u nizu.

Novak Đoković je bez velike drame odradio prvo kolo Vimbldona i uspešno započeo svoj put ka petom trofeju u nizu u Londonu i izjednačavanje rekorda Rodžera Federera koji je osam puta bio šampion.

PROČITAJTE JOŠ

Sada ga čeka Džordan Tompson, veteran sa kojim nikada nije igrao , a taj meč će zatvoriti program na Centralnom Terenu i ne očekuje se da počne pre 18 časova, direktan prenos možete gledati na kanalima Sport kluba.

Srpski teniser će odigrati treći meč dana (posle mečeva Darije Kasatkine i Džodi Buradž, te Ige Švjontek i Sare Soribeš Tormo), a zahvaljujući krovu koji je postavljen 2009. godine neće biti nikakvih problema sa rasporedom na Centralnom terenu, što je jedna od privilegija najbolje plasiranih igrača…
Džordan Tompson nije ostvario zapažene rezučtate, ali iza sebe ima odličnu sezonu na travi. Tompson je pre dve nedelje osvojio Hertogenboš na travi i odigrao je već 12 mečeva na ovoj podlozi u poslednjih dvadesetak dana.

Inače, kada se Đoković našao u haosu u Australiji i kada je bio deportovan bog situacije sa vakvinom, Tompson je stao na njegovu stranu, a uoči meča je ponovio da mu se divi zbog hrabrosti koju je pokazao.

Pobednik ovog duela će igrati protiv pobednika meča između Stanislasa Vavrinke i Tomasa Ečeverija.

BONUS VIDEO Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar