EPA-EFE/LUKAS COCH

Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, zabrinuo je sve ljubitelje tenisa, koji se brinu za stanje španskog tenisera pred Olimpijske igre u Parizu.

Do početka OI ostao je samo jedan dan, Nadalov meč sa Marotnom Fučovičem trebalo bi da se igra u subotu, mada Rafin nastup je i dalje pod znakom pitanja.

Nadal je u ponedeljak stigao u Pariz, odradio je nekoliko treninga, spremao se čak i za dubl sa Karlosom Alkarazom, ali je onda došlo do problema.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su javili španski mediji, Nadal je imao problem sa butinom, nosio je bandažu na treningu u sredu, a trening u četvrtak je otkazao, pa je Aleksander Zverev trenirao sa sunarodnikom Jan-Lenardom Štrufom.

O Nadalovim problemima oglasio se i Karlos Moja, koji nije mogao da potvrdi da će Rafa nastupati u Parizu.

„Ne mogu da vam kažem da će Nadal igrati. Danas je odlučeno da odmori i da mu se da vremena da odmori posle problema koji su se dogodili juče. Videćemo da li će biti spreman sutra. Najodgovornija stvar trenutno, s obzirom na veličinu događaja koji je pred nama, je da ne forsiramo“, rekao je Moja.

Ovo su četvrte Olimpijske igre za Nadala, a do sada ima dva zlata – prvo je osvojio 2008. godine u singlu, a drugo 2016. godine u dublu sa Markom Lopezom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare