Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena)

Novak Đoković u subotu igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Italijana Lorenca Musetija. Ovo će biti najveći izazov do sada za srpskog tenisera koji je lako u prva dva kola bez izgubljenog seta krenuo u odbranu titule.

Meč srpkog tenisera i Italijana koji ga je ranije mučio i ovde u Parizu od 20.15 na terenu „Filip Šatrije“ možete gledati na kanalu „Eurosport 1“.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dvojica su do sada igrali pet puta, a Đoković je bio bolji u četiri duela. Pamti se njihov prvi meč na Rolan Garosu kada je Museti pre tri godine u Parizu vodio sa dva nula u setovima, ali se Novak izvukao stigao do petog seta u epskom meču koji je Museti na kraju predao zbog grčeva.

Usledile su dve pobede srpskog tenisera na betonu, da bi prošle godine na šljaci u Monte Karlu Italijan uzeo skalp Đokoviću i pobedio ga sa 2:1.

Ono što ipak ohrabruje pred ovaj duel je činjenica da je Đoković ove godine dobio Musetija u Monte Karlu sa 2:0 i to u sezoni u kojoj do sada nije briljirao.

U prva kola je sa po 3:0 bio bolji od Erbera i Karbaljes Baene, dok je Museti takođa sa po 3:0 pobedio Galana i Monfisa.

Na glavnom terenu pre Novaka igraće od 12 časova Eliz Mertens i Elena Ribakina, zatim i Paula Badosa i Arina Sabalenka.

Poslednji meč pre Novakovog biće orkšaj Aleksandera Zvereva i Talona Grikspora.

BONUS VIDEO Novak: Šta još može da se desi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar